Energideklaration

Företag / Energitjänster / Energideklaration

Sedan hösten 2006 gäller lagen om energideklaration i Sverige. För hyres- och bostadsrättshus och lokaler gäller att deklarationen ska finnas i husets entré. En energideklaration gäller i tio år och ska göras av en certifierad energiexpert. Experten tar tillsammans med byggnadsägaren fram uppgifter om husets energianvändning och lämnar sedan förslag på kostnadseffektiva åtgärder för att minska energiåtgången.

Vi utför hela deklarationen, snabbt och bekvämt!

Vid en energideklaration gör vi en noggrann besiktning på plats av din byggnad och dess värmesystem. Resultaten analyseras och därefter upprättas energideklarationen och skickas in till myndigheten. Dessutom får du förslag på åtgärder för att minska energianvändningen.

Detta ingår i en energideklaration:

  • Platsbesök i er fastighet av en erfaren energiexpert med god lokalkännedom och lång erfarenhet och kunskap inom hela energiområdet.
  • Ett lättbegripligt, överskådligt dokument med bilder och beskrivande diagram med värdefulla råd för er.
  • Upprättande av själva energideklarationen och inrapportering till Boverket.
  • Energideklarationen innehåller bland annat uppgifter om fastighetens energiprestanda dvs energianvändningen, jämförelsetal med likartade byggnader, uppgifter om radonmätning utförts och rekommendationer för att förbättra prestandan.

Produktbeskrivning

Energideklaration Platsbesök med besiktning, analys och upprättande av energideklaration
Pris Kontakta vår energiexpert för offert.

Kundcenter

Conny Johansson

Conny Johansson, certifierad energiexpert Certifierad Energiexpert 0480-45 11 20