Kalmar Energi söker en miljöintresserad Projektingenjör

Privat / Om oss / Arbeta hos oss / Lediga tjänster / Miljöintresserad Projektingenjör

Är du en ingenjör som brinner för miljöfrågor? Är du lösningsorienterad och drivs av att utveckla och optimera en verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Till vår produktionsverksamhet söker vi nu en Projektingenjör som vill hjälpa oss att bli ännu bättre och effektivare. Tjänsten är ny och spänner över flera discipliner där du får vara med och påverka inriktningen på sikt.

Inledningsvis kommer du att arbeta med våra kunders beställningar av bränsle/pellets. I en heltäckande funktion kommer du att ansvara för beställningar och dess leverans samt även kontroll av fakturor. I din roll har du ett stort kundfokus vilket bland annat innebär att du behöver vara lyhörd för kundens krav och önskemål.

I rollen som Projektingenjör kommer du att arbeta tillsammans med vår Miljösamordnare. Du blir en viktig stödfunktion i kontakten med olika myndigheter och tillsammans ser ni till att aktuella lagar och förordningar följs.

Flertalet andra arbetsuppgifter inom området miljö kommer att bli aktuella i denna tjänst, du kommer att ingå i olika projekt, uppföljningar och effektiviseringar samt att säkerställa projektens lönsamhet, produktivitet samt kvalitet.

Tjänsten spänner över en stor bredd vilket är naturligt för oss som ett mindre företag med en bred verksamhet. Som Projektingenjör är det mycket viktigt att uppskatta denna möjlighet då det skapar en god förståelse för hela vår verksamhet. För att trivas är det viktigt att dela vårt mål att vara "en god granne" till våra kunder och Kalmarborna.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du troligen en avslutad ingenjörsexamen, gärna med inriktning drift/energi/miljö och/eller maskin.

Du som söker är strukturerad, noggrann och du tycker om att lära dig nya saker. Du ser möjligheten i att effektivisera ditt arbete för att därigenom skapa tid för utveckling av både dig själv och verksamheten.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och du besitter en god kommunikativ förmåga. Vidare är du analytisk, engagerad, drivande och du trivs med att fördjupa dig i detaljer såväl som att tänka i ett helhetsperspektiv.

God datorvana och intresse av siffror och analyser är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är placerad på vårt kraftvärmeverk i Moskogen men arbete utförs på alla våra anläggningar som ligger i och runt Kalmar varför B-körkort är ett krav.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Av säkerhetsskäl tar vi ej emot ansökan via e-post.
Eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller e-post terese@telinrekrytering.se.

Välkommen med din ansökan!

Kundcenter