Vi söker en Elmontör

Privat / Om oss / Arbeta hos oss / Lediga tjänster / Vi söker en Elmontör

Jobbar du som elmontör idag och vill utvecklas vidare? Eller har du en utbildning inom el och trivs med praktiskt arbete? Då tror vi du kommer passa bra för tjänsten, välkommen att läsa mer nedan!

Om tjänsten

Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el- fiber och fjärrvärmenäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt. Som en del i affärsområdet Distribution svarar Teknisk Service för nybyggnation, drift och underhåll av vårt elnät och våra eldistributionsanläggningar. Vi utför också servicearbeten åt kunder som drift och byggnation av gatubelysning samt service av högspänningsanläggningar. På Teknisk Service är vi 13 elmontörer och beredare.

Just nu söker vi ny medarbetare till Teknisk Service. Vi söker dig som uppskattar självständigt arbete men samtidigt är en lagspelare. Förmåga att prioritera och att arbeta med flera uppdrag parallellt förenklar vardagen liksom en lösningsorienterad inställning.

Arbetsuppgifterna inom Teknisk Service varierar, från arbeten på inkommande 50 kV till felsökning i elektronik som stör våra mätare. Exempel är kopplingsarbete, felsökning, reparation och underhåll i elnätets olika delar, nybyggnad av elnät och gatubelysning, byte av elmätare mm. Behov och kompetens är styrande i de vardagliga arbetsuppgifterna. På sikt kommer du att ingå i vår beredskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el och/eller elkraft. Kanske har du jobbat med liknande uppgifter som vi beskriver ovan och är redo för nästa kliv i din karriär.

Som person är du praktiskt lagd, van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är trygg i dig själv och vill ha ett jobb där kvalitet är viktigt. Vi tror vidare att du är en person med positiv syn på omvärlden och som uppskattar både långsiktighet och snabba förändringar.

Ett bra förhållningssätt till både kollegor, kunder och leverantörer krävs då du jobbar nära dessa. Säkerhetstänk och noggrannhet är självklart och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Säkerhet är viktigt och därför är det av stor vikt att du behärskar svenska språket i tal och skrift helt obehindrat.

Ett krav för tjänsten är B-körkort, gärna även BE.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Av säkerhetsskäl tar vi ej emot ansökan via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Stahl på telefon 072-337 74 55 eller e-post pernilla@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Kundcenter