Vi söker: Drifttekniker

Vi söker: Drifttekniker

Har du ett stort teknikintresse och önskar en varierad arbetsdag? Vill du dessutom tillhöra en organisation som erbjuder 100 % förnybar energi och som värnar för miljön? Då kan du vara den vi söker!

 Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är mångsidiga och innefattar bland annat övervakning, förebyggande drift- och underhållsarbete, rondering, planerat underhåll och felavhjälpning. Du är delaktig och medverkar till driftoptimering, analyser, rapportering och åtgärdsförslag. Merparten av arbetet utförs på huvudproduktionsenheten Kraftvärmeverket Moskogen men även på mindre spets- och reservanläggningar.

Allt i syfte att vi ska kunna leverera värme på ett för oss och våra kunder säkert sätt.  Detta är utmanade uppgifter som kräver samarbete med kollegor inom Kalmar Energi men även med de leverantörer, kunder och partners vi samarbetar med.  I rollen krävs en stark serviceådra och en positiv inställning till din uppgift, vilket också betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag.

Skiftgång med beredskap kvällar, nätter och helger ingår i tjänsten.

För rätt person finns det goda möjligheter till utmanande arbetsuppgifter och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Du som söker har en utbildning inom drift alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens i arbetslivet. Du får gärna ha några års erfarenhet från rollen som drifttekniker från processanläggning men det är inget krav, du som är nyutexaminerad är också välkommen att söka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och färdigheter. Som person är du ansvarstagande och driven. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av förmåga till prioritering och beslutsfattande samt affärsmässigt agerande.

Ditt arbetssätt kännetecknas av ordning och reda, säkerhet står i fokus och du levererar alltid ditt arbete med bästa kvalité med god servicekänsla i fokus. Du har lätt för att förstå de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och är intresserad av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Du arbetar systematiskt, du har god analytisk förmåga och du uppskattar en skiftande vardag som består av planerat arbete men även situationer där hastigt uppkomna problem skall lösas.

Tjänsten är placerad på vårt kraftvärmeverk i Moskogen men arbete utförs på alla våra anläggningar som ligger i och runt Kalmar varför B-körkort är ett krav.

Din IT-mognad är hög och du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, både tal och skrift.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Läs gärna mer på www.kalmarenergi.se/om-oss

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi tar gärna emot din ansökan idag, däremot kommer rekryteringsprocessen att dra igång vecka 33.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost terese@telinrekrytering.se.

 Vi ser fram emot din ansökan!