Till innehållet

Just nu har vi längre kötider på telefon än normalt. Hos Kundcenter hittar du information om till exempel Faktura, Avtal och Flytt. Många ärenden kan du lösa genom att logga in på Mina Sidor.

Hur vill du få och betala fakturor?

Vi tycker att det är super om du väljer att få din faktura digitalt! Då hjälper du oss att pappersbanta och därmed minska vår miljöpåverkan. Vi har flera olika alternativ och hoppas att du hittar något som passar just dig.

Det vanligaste är att du får din faktura varannan månad, betaltiden är minst 15 dagar. Kontakta Kundcenter om du vill ändra hur ofta din faktura ska komma! När du betalar din faktura uppger du fakturanumret som OCR. Det hittar du på första sidan på din faktura i det övre högra hörnet.

Kivra – din digitala brevlåda

Har du registrerat dig för den digitala brevlådan Kivra kommer dina fakturor att landa där istället för i din fysiska brevlåda. Du kan även betala dina fakturor via Kivra, ett annat alternativ är att kombinera Kivra och autogiro. Läs mer här! Om du inte vill ha din Kalmar Energi-faktura via Kivra, kan du välja ett annat betalningsalternativ. Du avanmäler Kivra i din app eller på Kivras hemsida.

E-faktura – enkelt, bekvämt och säkert

Det här är vårt förstahandsval! Enkelt, bekvämt och säkert. Du kan anmäla e-faktura via din egna internetbank, eller kontakta oss så hjälper vi dig!

E-post – fyll i formuläret och skicka in!

Det är lätt som en plätt! Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan får du fakturan till din e-post. Observera att du, som har flera avtal (el, fjärrvärme), kommer att få samtliga fakturor skickade till den e-postadressen som du anger nedan. Betalningen väljer du själv hur du vill göra; via autogiro, internetbank eller girobetalning!

Kombinera digital faktura med autogiro!

När du har valt form av digital faktura, blir det ytterligare smidigare om du dessutom väljer att betala faktura per automatik med autogiro. Kontakta oss på 0480-45 11 45 eller via kundcenter@kalmarenergi.se så hjälper vi dig!

Pappersfaktura

Det här vill vi såklart helst undvika! Men föredrar du det här leveranssättet löser vi självklart det utan fakturaavgift.

Mina Sidor – fiffigt sätt att få koll!

Är du osäker på om din senaste faktura är betald, vilket elavtal du har eller hur mycket el du egentligen använder? Mina Sidor är ett fiffigt sätt att hålla reda på allt det! Du kan, med Mobilt BankID, lätt logga in på ”Mina Sidor” för att se dina fakturor, dina betalningar och dessutom en massa gutt! Du kan också ladda ner appen ”Kalmar Energi” via App Store eller Google Play. Om du inte kan logga in på Mina Sidor eller har andra frågor kan du kontakta vårt kundcenter på telefon 0480-45 11 45 eller via kundcenter@kalmarenergi.se.

Våra betalningsuppgifter

F-skatt momsregistreringsnummer SE 55 65 48-431701
Bankgiro 5220-8782
BIC/SWIFT SWEDSESS
IBAN SE57 8000 0816 9596 4520 9942
Chatta med oss