Högspänning på Länsmuseet

Vi bjuder in alla våra stora och små kunder till en kväll med högspänning på Kalmar läns museum. Museets nitiska nattvakt har gått på semester och spöken, gastar och andra figurer från det förgångna härjar fritt i nedsläckta salar och vrår. Vågar du dig hit? Då får du lösa ett klurigt uppdrag som nattvakten har förberett. Kanske lyckas du också, till hennes stora förtret, lista ut hennes allra hemligaste hemlighet? Den som bara spökena på museet känner till …

Vi sparar på strömmen den här kvällen och släcker ner utställningarna klockan 17:30, endast nödutgångsskyltarna kommer att lysa. Eventet rekommenderas från 3 år, med det är upp till respektive familj att avgöra. Det kommer att vara mörkt och utklädda personer förekommer, vilket kan upplevas som otäckt för vissa barn.

När: Tisdagen den 11 december
Tid: 17:30-19:30 (mat finns att köpa i caféet mellan klockan 10:00-20:00)
Var: Kalmar läns museum

Kalmar Energi bjuder på kaffe/te/saft och bulle! Det finns alternativ för allergiker. Restaurangen på Kalmar läns museum kommer att vara öppen hela dagen från klockan 10:00-20:00. Ni som vill äta innan eller under evenemanget är välkomna att göra det! Läs mer om vad restaurangen kan erbjuda här.

Anmäl dig via formuläret nedan. Det är ett begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan. Välkommen till en mörk kväll för hela familjen!

  • Du hittar ditt kundnummer på din faktura. Du kan även kontakta vårt kundcenter via kundcenter@kalmarenergi.se eller via 0480-45 11 45.
  • Räkna ihop och ange samtliga personer i sällskapet, såväl vuxna, barn som eventuella spädbarn.
  • Jag har tagit del av Kalmar Energis Integritetspolicy