Till innehållet
Driftinformation: Just nu har vi planerade avbrott - Norra Långgatan. Klicka här för att se mer.

Just nu har vi längre kötider på telefon än normalt. Hos Kundcenter hittar du information om till exempel Faktura, Avtal och Flytt. Många ärenden kan du lösa genom att logga in på Mina Sidor. Läs mer om Elprisstödet här.

Välkommen till en sprakande kväll på museet!

Årets upplaga av Natt på museet är en Sprakande kväll på museet. Då får ni, både stora och små, akta er för Energitjuven och hålla utkik efter knasiga Elvira som inte alltid är helt kontaktbar.

Ni kommer att få prova på olika aktiviteter och dessutom kan ni vinna fina priser i vår frågetävling. Fullwattsupplevelser utlovas för alla åldrar!

När: Fredagen den 15 november
Tid: klockan 18:00-20:00 (mat finns att köpa i caféet under evenemanget)
Var: Kalmar läns museum

Vi bjuder på kan-el-bulle, kaffe/te/saft! Det finns alternativ för allergiker. Restaurangen på Kalmar läns museum kommer att vara öppen under evenemanget. Läs mer om vad restaurangen kan erbjuda här.

 

Anmäl dig via formuläret nedan. Evenemanget är kostnadsfritt för dig som kund till Kalmar Energi. Det är ett begränsat antal platser, så vänta inte med din anmälan.

Välkommen till en kväll för hela familjen!

  • Du hittar ditt kundnummer på din faktura. Du kan även kontakta vårt kundcenter via kundcenter@kalmarenergi.se eller via 0480-45 11 45.
  • Räkna ihop och ange samtliga personer i sällskapet, såväl vuxna, barn som eventuella spädbarn.
  • Jag har tagit del av Kalmar Energis Integritetspolicy
Chatta med oss