Hos oss finns möjligheter!

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Vi är måna om våra medarbetare och strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats. Hos oss finns det ett stort antal olika arbetsuppgifter – och lika många möjligheter till spännande karriär. Vi välkomnar olikheter och är övertygande om att en blandning av olika människor är en förutsättning för att utveckla en framgångsrik verksamhet.

Balans i livet

Det är viktigt för oss att våra anställda trivs på jobbet och vi är övertygande om att motiverade och engagerade medarbetare presterar bättre. För oss är det viktigt att medarbetarna har en bra balans mellan jobbet och privatlivet och mår bra både på och utanför arbetsplatsen. Därför uppmuntrar vi till föräldraledighet och erbjuder flexibla arbetstider och arbetsplatser. Vi erbjuder även våra medarbetare friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar samt personalaktiviteter.

Gisela och Lars förändrar världen från Kalmar!

Gisela Söderström har ett förflutet inom sjöfart och ett arbetsliv till sjöss. Nu jobbar hon som projektledare på Kalmar Energi. Där har hon spännande arbetsuppgifter, möjlighet till att utvecklas och att verka i en bransch i ständig förändring. Dessutom har hon förmånen att jobba i ett sammansvetsat arbetslag som levererar hållbar värme och energi till Kalmar.

Lars Bäck arbetade till sjöss under många år efter sin sjöbefälsutbildning i Kalmar. Nu jobbar han som drifttekniker på värmekraftverket Moskogen. Han gillar verkligen det han gör! Skiftarbetet, variationen mellan rutinmässiga ronderingar och problemlösning och hans härliga kollegor är bara några få saker som gör att han trivs så bra på Kalmar Energi!


Välkommen till oss!

Bild på blå ballonger i solnedgång

Lediga tjänster

Gillar du Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol? Eller värme ur gammalt bös från skogen och självständiga smålänningar som producerar sin egen el? Spana i så fall in våra lediga tjänster och hör av dig om du vill bli en av oss!

Energirebell med flagga

Student?

Studerar du på universitet och vill praktisera dina teoretiska kunskaper eller skriva ditt exjobb i näringslivet? Då får du gärna ta kontakt med oss på Kalmar Energi!

Chatta med oss