Är elmontör ditt framtidsyrke?

Har du gått en utbildning inom el och tycker att det är roligt med praktiskt arbete? Vill du växa in i rollen som elmontör? Då passar du bra för den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Vad innebär tjänsten?

När du är elmontör hos oss kommer du att ingå i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med dina kollegor planerar, fördelar och utför ni olika arbeten. Ibland tillsammans med andra och ibland självständigt. Ni arbetar alltid serviceinriktat med ett mycket högt säkerhetstänk och stor noggrannhet. Du kommer att kunna styra och påverka mycket av din dag utifrån arbetsorder och projekt.

Dina arbetsuppgifter är mycket varierande; kopplingsarbete, montage och reparation/underhåll av kabelskåp och nätstationer. När det gäller elmätning gör du allt från insamling av mätvärden till installation och underhåll av mätare. Arbetet omfattar även gatubelysningsanläggningar. På sikt kommer du att ingå i den schemalagda beredskapstjänsten.

Affärsområdet Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el-, fiber-, värme- och kylanäten i Kalmar drivs, underhålls och utvecklas effektivt. Teknisk service, som är en del i Distribution, svarar för nybyggnation och underhåll av våra egna eldistributionsanläggningar samt utbyggnad av vårt stadsnät. Vi utför även arbeten åt Kalmar kommun, till exempel skötsel av gatubelysningsanläggningar. På Teknisk service arbetar elmontörer och beredare och vi är totalt 13 personer.

Vem är du?

Vi söker dig med en elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Med det i kunskapsbanken kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör!

Människor som känner dig beskriver dig som ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter också att du är van vid att ha direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar.

Du tycker om att både arbeta självständigt och i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Eftersom huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus är det bra om du trivs med ett fritt arbete.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska i tal och skrift och att du har B-körkort. Dokumenterad kunskap, till exempel ESA, BAS U och Säkerhet på väg, är meriterande.

Vilka är vi?

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Läs gärna mer på www.kalmarenergi.se!

Hur ansöker du?

I den här rekryteringen samarbetar Kalmar Energi med Telin Rekrytering & Konsult. För att din ansökan ska vara giltig, vänligen registrera dig och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post på grund av den nya Dataskyddsförordningen.  Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Terese S Carlstedt på telefon 070-377 45 51 eller e-post terese@telinrekrytering.se.

Mikalea Lundh

HR-samordnare
0480 - 45 10 47