Vi söker en digital kommunikatör som gillar Informationsteknik

Känner du dig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala?  Förstår du värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv? Gillar du att löpande utvärdera och förbättra kundernas upplevelser av produkter och tjänster? Då kan du vara den vi söker.

Om tjänsten

Du arbetar med att identifiera våra kunders behov och preferenser för att kunna anpassa kommunikationen av produkter och tjänster. Du arbetar i första hand med våra olika system för kundkommunikation, hemsida, intranät, bildhantering och så vidare. När du är varm i kläderna kommer du vara Kalmar Energis superanvändare i olika kommunikationssystem som exempelvis Apsis, WordPress, kommunikationsmodulerna i Business For Utilities, Crystal Reports och vårt app-verktyg EMC från Evado.

Känner du igen några av de här systemen är det bra, men ännu viktigare är att du arbetat med design av hemsidor, har erfarenhet av enklare programmering och utformning av kommunikation i olika kanaler för bästa respons från kunder och andra intressenter.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken, kreativ och har en analytisk förmåga. Du identifierar dig med våra värderingar, vi är personliga, engagerade och nära kund och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är service- och samarbetsinriktad, inger förtroende och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Du som söker har relevant utbildning inom exempelvis media/kommunikation, webb, informationsteknik eller interaktionsdesign och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Mycket arbete utförs i olika IT-system, så hög IT-kompetens är viktigt för att lyckas i jobbet.

Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

B-körkort är ett krav

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Av säkerhetsskäl tar vi ej emot ansökan via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Stahl på telefon 072-337 74 55 eller e-post pernilla@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!