Vi söker en serviceinriktad Drifttekniker

Är du en serviceinriktad och lösningsfokuserad Drifttekniker? Längtar du efter att tillhöra en organisation där personalen är i det främsta rummet? Vill du bli en viktig kugge i vårt härliga team? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är mångsidiga och innefattar bland annat övervakning, förebyggande drift- och underhållsarbete, rondering, planerat underhåll och felavhjälpning. Du är delaktig och medverkar till driftoptimering, analyser, rapportering och åtgärdsförslag. Merparten av arbetet utförs på huvudproduktionsenheten Kraftvärmeverket Moskogen men även på mindre spets- och reservanläggningar.

Allt i syfte att vi ska kunna leverera värme på ett för oss och våra kunder säkert sätt.  Detta är utmanade uppgifter som kräver samarbete med kollegor inom Kalmar Energi men även med de leverantörer och partners vi samarbetar med.

Skiftgång med beredskap kvällar, nätter och helger ingår i tjänsten.

För rätt person finns det goda möjligheter till utmanande arbetsuppgifter och personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning som Drifttekniker eller Driftingenjör och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även ett intresse för processanläggningar och produktion av värme.

För att lyckas i rollen ska du tycka om att arbeta självständigt samtidigt som du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du arbetar systematiskt, du har god analytisk förmåga och du uppskattar en skiftande vardag som består av planerat arbete men även situationer där hastigt uppkomna problem skall lösas.

Ditt arbetssätt kännetecknas av ordning och reda, säkerhet står i fokus och du levererar alltid ditt arbete med bästa kvalité. Du har lätt för att förstå de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet och är intresserad av att ständigt utveckla dig själv och verksamheten.

Tjänsten är placerad på vårt kraftvärmeverk i Moskogen men arbete utförs på alla våra anläggningar som ligger i och runt Kalmar varför B-körkort är ett krav.

Din IT-mognad är hög och du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska, både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och färdigheter.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Läs gärna mer på www.kalmarenergi.se

 

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi tar gärna emot din ansökan idag, däremot kommer rekryteringsprocessen att dra igång vecka 32.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost terese@telinrekrytering.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!