Vi söker en serviceinriktad mättekniker

Har du en utbildning inom el och trivs med praktiskt arbete? Gillar du kundkontakt och har ett lösningsorienterat sätt? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el- fiber- värme- och kylnäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt. Som en del inom affärsområdet Distribution svarar Teknisk service för nybyggnation och underhåll av våra egna eldistributionsanläggningar, samt utbyggnad av vårt stadsnät.
Vi utför även arbeten åt Kalmar kommun såsom skötsel av gatubelysningsanläggningar. På Teknisk service jobbar elmontörer och beredare och vi är totalt 13 personer.

Just nu söker vi en ny medarbetare till Teknisk service som är riktad mot mätarsidan. Arbetsuppgifterna är varierande såsom allt från insamling av mätvärden till installation och underhåll av mätare, störningar, verifiering, montage, kopplingsarbete, reparation/underhåll. Arbetet omfattar även en del inom gatubelysningsanläggningar.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och gillar att möta våra kunder samtidigt som du ser förändring och utveckling av verksamheten som en stimulerande utmaning. Du identifierar dig med våra värderingar, vi är personliga, engagerade och nära kund och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är service- och samarbetsinriktad, noggrann och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Vi söker dig som har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
  • Du har B-körkort, gärna även BE.
  • Branschspecifika utbildningar som t.ex. ESA, hjärt & lungräddning är meriterande
  • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Av säkerhetsskäl tar vi ej emot ansökan via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Stahl på telefon 072-337 74 55 eller e-post pernilla@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!