Sommarjobba på vår elnätsavdelning!

Vill du ha en sommar fylld av nya erfarenheter, personlig utveckling och spännande utmaningar? Läs mer om tjänsten nedan!

Om jobbet

Tillgänglighet i våra distributionsnät är en högt prioriterad fråga för oss och våra kunder. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra metoder för att ligga steget före med smarta investeringar och ny anpassad teknik. Kalmar Energis lokalnät för eldistribution försörjer Kalmar med el och i systemet finns ett antal funktionsstödjande system. Vi söker dig som är i slutfasen av din ingenjörsutbildning inom el eller energi och vill förfina och förbättra våra systemen och rutiner. Du får vara med oss över sommaren för att skapa nya arbetsverktyg och ta fram metoder för att hitta de ställen i nätet som är mest lämpliga för förnyelse. Du får efter en introduktion ansvaret för att ta fram arbetsverktyg och metoder med målet att kunna jobba strategiskt och systematisk med beslutsunderlag för förnyelse av elnät.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Läs gärna mer om oss här!

Hur ansöker du?

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen ansök här!

Sista ansökningsdag är 2020-03-06.

Har du frågor eller vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Mikaela Lundh på telefon 076-766 95 93 eller epost mikaela.lundh@kalmarenergi.se

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Elnätschefen Jonas Wågenberg på telefon 070-526 59 71 eller epost jonas.wagenberg@kalmarenergi.se

Välkommen med din ansökan!

 

Mikalea Lundh

HR-samordnare
0480 - 45 10 47