Vi söker en Elmontör

Vi söker en Elmontör

Jobbar du som elmontör idag och vill utvecklas vidare inom energibranschen? Eller har du en utbildning inom el och trivs med praktiskt arbete? Då tror vi du kommer passa bra för tjänsten, välkommen att läsa mer nedan!

Om tjänsten
Distribution på Kalmar Energi ansvarar för att el- fiber- värme- och kylanäten i Kalmar utvecklas, drivs och underhålls effektivt. Som en del i affärsområdet Distribution svarar Teknisk Service för nybyggnation och underhåll av våra egna eldistributionsanläggningar, samt utbyggnad av vårt stadsnät. Vi utför även arbeten åt Kalmar Kommun såsom skötsel av gatubelysningsanläggningar. På Teknisk Service arbetar elmontörer och beredare och vi är totalt 13 personer.

Som Elmontör hos oss ingår du i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med dina kollegor planerar, fördelar ni och utför olika arbeten. Ibland i team och ibland självständigt. Ni arbetar alltid serviceinriktat med ett mycket högt säkerhetstänk och hög noggrannhet. Hos oss kommer du att kunna styra och påverka mycket av din dag och arbete utifrån arbetsorder och projekt.

Arbetsuppgifterna är varierande såsom kopplingsarbete, montage, reparation/underhåll av kabelskåp och nätstationer, elmätning från insamling av mätvärden till installation och underhåll av mätare. Arbetet omfattar även gatubelysningsanläggningar. På sikt kommer du att ingå i den schemalagda beredskapstjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig med elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Med elutbildning i bagaget kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör! Har du några års erfarenhet inom yrket är detta meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig föra att leverera bra lösningar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Du bör trivas med ett fritt arbete där huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet främst inom eldistribution men även inom
elinstallation. Dokumenterad kunskap så som ESA, BAS U och Säkerhet på väg är
klart meriterande.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.

Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och sök tjänsten via www.telinrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Av säkerhetsskäl tar vi ej emot ansökan via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Chatta med oss