Till innehållet
Ljusslinga i träd

El

El

Flera olika avtal. Alltid 100% förnybar energi!

Det finns många slags elkunder och just därför flera olika elavtal hos Kalmar Energi. Alla har en sak gemensamt – Kalmar Energi levererar alltid 100 % förnybar energi. Här hittar du allt från fastpris-avtal till rörligt avtal tillsammans med aktuella elpriser och villkor. Avtal där du får redig energi till ett redigt bra pris. Här kan du också jämföra olika avtal och använd vårt verktyg ”Teckna elavtal” för att hitta ett som passar just dig och ditt elbehov. På sidan kan också läsa lite mer om vårt lokala elnät, hur du ansluter dig och vad det kostar att bli med.

Men det låter ju supergutt! Klicka på knappen nedan för att börja din resa mot en enklare och lite mer hållbar energitillvaro!

Teckna elavtal

Ladda ner vår app för att få koll på din energianvändning!

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Hur vill du ha din el?

Självklart kan du påverka vilken sorts el som du vill använda. När du tecknar ett elavtal hos oss har du flera alternativ:

El från Kalmar: Är du en redig lokalpatriot och vill ha mer lokalproducerad förnybar energi? Då är Kalmarel valet för dig. Elen produceras på Kraftvärmeverket Moskogen, strax väster om Kalmar och har kapacitet att försörja drygt en tredjedel av Kalmar stad med 100 % förnybar el. Lokalproducerad förnybar el är en del av framtidens hållbara energikällor. Det är supergutt helt enkelt!

Förnybar mix: Med vår standardprodukt kan du vara säker på att elen du använder är producerad med 100 % förnybara energikällor, i huvudsak vatten men även vind och biobränsle. Elen är till största del producerad i Norden. Förnybar mix är bra för både plånboken och miljön. Det är supergutt helt enkelt!

Sol: Med tillvalet sol försäkrar du att elen du använder kommer från solenergi producerad inom Europa. Här gör du verkligen en insats och bidrar till att utvecklingen går framåt. Sol som energikälla är en del av framtidens hållbara energikällor. Det är supergutt helt enkelt!

Vind: Med tillvalet vind försäkrar du att elen du använder kommer från vindkraft producerad inom Europa. El från vindkraftverk är både effektivt och miljövänligt. Vind som energikälla är en del av framtidens hållbara energikällor. Det är supergutt helt enkelt!

Alltid 100% förnybar energi!
Alltid 100% förnybar energi!

 

Som kund hos Kalmar Energi får du:

  • Personlig och kompetent service som ger dig ett vänligt bemötande

  • Prisvärd energi som alltid kommer från 100% förnybara energikällor

Som kund hos Kalmar Energi bidrar du till att:

  • Smutsig el från kol och olja trängs bort från vår region

  • Mer förnybar energi från sol, vind och rester från skogsindustrin produceras lokalt

  • Kalmarregionen växer och utvecklas

Utsläpp av koldioxid från
produktionsfasen, g/kWh
Kärnbränsleavfall,
g/kWh
Kalmar Energi 2023 0 0
Nordisk residualmix 2023 524,10 0,00046

 

Börja din resa mot en enklare och lite mer hållbar energitillvaro!

Teckna elavtal

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt