Till innehållet

Köp/sälj vindandelar

Vindandelarna är tyvärr slutsålda för tillfället! Intresset för andelsägande är stort och en befintlig andelsägare måste välja att sälja sina andelar för att du ska kunna köpa in dig i föreningen. Väntetiden beräknas till mer än 1 år, men kan vara betydligt längre än så. Du är välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret nedan.

Intresseanmälan för att köpa vindandelar

Sälja vindandelar

Vill du sälja dina vindandelar? Du kan antingen sälja dem på den öppna marknaden. Då ska du fylla i detta formulär om överlåtelse. Du kan också sälja tillbaka dina andelar till Kalmarsund Vind 2 och då slår du helt enkelt en signal till Kundcenter på 0480-45 11 45!

För att kunna nyttja dina andelar behöver du teckna ett elhandelsavtal med Kalmar Energi för den del av din energianvändning som inte täcks av ditt andelsinnehav. Du kan nyttja dina vindandelar från och med startdatum för ditt elhandelsavtal.

Ska du byta elhandelsleverantör till Kalmar Energi?

Då ska du tänka på:

  • Från vilket datum du kan teckna elhandelsavtal med Kalmar Energi? Kontrollera om du har ett befintligt elhandelsavtal med annan elleverantör och vilka villkor som gäller för uppsägning.
  • Vilket är ditt anläggnings- och områdesid? Du hittar uppgifterna på din elnätsfaktura.
  • När vi fått in ditt avtal gällande vindandelar skickar vi en faktura som ska betalas inom 20 dagar. En administrativ engångsavgift avgift på 300 kronor tillkommer på fakturan.
  • När vi fått din betalning får du ett andelsbevis; ett kvitto på att du är medlem i Kalmarsund Vind 2.

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt