Till innehållet

Elbilsladdning

Beställ en redigt smart laddbox

Nu erbjuder vi marknadsledande laddboxar från vår partner Mer. Med laddboxen laddar du din bil hemma på ett enkelt, säkert och effektivt sätt. Mer´s kundservice hjälper dig komma igång med laddningen tryggt och säkert om du så önskar.

Just nu ingår abonnemanget Mer Curious utan kostnad i 6 månader för laddning i Mer´s publika laddnätverk, värde 1 794 kr.

Garo GLB+ 4G

Laddboxen Garo GLB+ är utvecklad för säker och effektiv laddning och är försedd med DC-övervakning enligt krav i Elinstallationsreglerna.

Pris från: 12 495 kr

Inklusive standardinstallation och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion: 24 990 kr. Samtliga priser är inklusive moms.

Läs mer

Alfen S-line 11kW

Denna stilrena laddbox från Alfen är en säker laddbox i smidig design som tillverkas i Europa. Den är försedd med många smarta funktioner och installeras med lastbalansering som gör det lätt att ladda hemma.

Pris från: 9 420 kr

Inklusive standardinstallation och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion: 18 840 kr. Samtliga priser är inklusive moms.

Läs mer
Produktbild Alfen Single Pro-line

Alfen Single Pro-line

Denna stilrena laddbox från Alfen är en säker laddbox i smidig design som tillverkas i Europa. Den är försedd med många smarta funktioner, installeras med lastbalansering och har en inbyggd färgdisplay som gör det lätt att ladda hemma.

Pris från: 11 250 kr

Inklusive standardinstallation och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion: 22 500 kr. Samtliga priser är inklusive moms.

Läs mer
Produktbild på CTEK CC2 Dual 11kW

CTEK CC2 Dual 11kW

En laddbox från CTEK med en effekt på 11 kW. Välj mellan två uttag eller två kablar á 7,5 m. Perfekt för dig som behöver ladda två elbilar samtidigt. Den smarta laddboxen kopplas upp med 4G och levererar en månadsrapport över din förbrukning.

Pris från: 16 830 kr

Inklusive standardinstallation och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion: 33 660 kr. Samtliga priser är inklusive moms.

Läs mer
Par som laddar hemma

Framtidssäker laddbox

Laddboxarna är speciellt gjorda för att du ska kunna ladda tryggt, effektivt och säkert i ditt hem. Produkterna är noga utvalda av vår partner Mer och kommer från marknadsledande tillverkare. Självklart är laddboxarna uppkopplade vilket innebär att du kan få statistik över din användning. Och laddboxarna, som du kan beställa här på sidan, passar alla typer av elbilar och laddhybrider – hur gutt?

Laddning av elbil

Effektiv elbilsladdning

Väljer du en laddbox med tillvalet dynamisk lastbalansering använder laddboxen en extern mätare som skyddar din huvudsäkring. På så vis får laddboxen koll på hur mycket el som används i resten av fastigheten och kan därför anpassa hur mycket el som används till elbilsladdning i varje givet ögonblick. Samtidigt kan du använda den kapacitet du har i fastigheten mer effektivt, så att bilen laddar snabbare – utan att huvudsäkringen löser ut eller att du behöver uppgradera till ett dyrare elnätsabonnemang.

Ikon installation

Installation ingår

I köpet av din laddbox ingår en standardinstallation som utförs i samarbete med vår partner Mer. Med denna får du professionell rådgivning och installation av laddboxen för att laddningen ska fungera optimalt och säkert. Laddboxen monteras och installeras av certifierad elinstallatör.

Läs om vad som ingår i en standardinstallation
Läs mer om anpassad installation

Erbjudande: publik laddning ingår vid köp av laddbox

Just nu ingår abonnemanget Mer Curious helt kostnadsfritt i 6 månader till ett värde av 1 795 kr, vid köp av en smart laddbox för hemmaladdning. Med abonnemanget får du en månadspott på 60 kWh per månad i Mer’s rikstäckande publika laddnätverk i Sverige. Det ger dig flexibilitet och bekvämlighet att ladda din elbil var du än befinner dig. Läs mer om erbjudandet här.

50% skattereduktion för Grön teknik

Den 1 januari 2021 infördes ett nytt skatteavdrag för dig som vill installera en laddbox hemma. Detta innebär att du har möjlighet att få skatteavdrag för Grön teknik med upp till 50 % av dina kostnader (maximalt 50 000 kr) när du köper en smart laddbox med installation. Du får avdraget direkt på fakturan på samma sätt som med ROT och RUT vilket innebär att hela processen för att få bidrag har blivit enklare.

Läs mer om skattereduktionen för grön teknik
Läs mer hos Skatteverket

Kundservice

Dynamisk lastbalansering… DC-övervakning? Om du inte hänger med på alla ord eller behöver hjälp att komma igång med din laddning – då finns Mer’s kundservice! Självklart får du den hjälp och support som du behöver för att tryggt och säkert komma i gång.

Telefon: 077 44 33 900
Kontaktformulär
Öppettider: måndag – fredag 8:00 -16.30, lunchstängt 12-13

Laddboxar

Så här fungerar det:

  1. Du beställer laddboxen direkt här på sidan
  2. Du får ett mail från vår partner Mer där de ber om några kompletterande uppgifter
  3. Du fyller i informationen och godkänner ordern
  4. Mer´s certifierade elinstallatör kontaktar dig för att boka tid för installation
  5. Laddboxen monteras och installeras hemma hos dig. Därefter är laddboxen redo för användning

Laddning i det publika laddnätverket Mer

Som kund hos Mer kan du även enkelt ladda längs vägen när du är ute och kör. Du har tillgång till alla laddstationer som ingår i det publika laddnätverket Mer som finns i Sverige och Norge. Du laddar enkelt med Mer´s app ”Mer Connect Sverige” eller med en laddbricka från Mer.

Mer Connect Sverige
Laddkarta
Laddabonnemang

Om Mer

Mer Sweden är en av Sveriges ledande laddoperatörer och ingår i den europeiska laddkoncernen Mer. Laddportföljen består av företag i Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien med många års erfarenhet av e-mobilitet. Mer Sweden ägs till 51% av Statkraft och 49% av Öresundskraft, Jämtkraft och Tekniska verken i Linköping. Läs mer på mer.eco.

Övrigt

Frågor och svar
Mer´s försäljningsvillkor

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt