Till innehållet

Elbilsladdning

Par som laddar hemma

Beställ en redigt smart laddbox

Vi erbjuder marknadsledande laddboxar från vår partner Mer. Med laddboxen laddar du din bil hemma på ett enkelt, säkert och effektivt sätt. Mer’s kundservice hjälper dig komma igång med laddningen tryggt och säkert om du så önskar.

Alfen S-line 11kW

Denna stilrena laddbox från Alfen är en säker laddbox i smidig design som tillverkas i Europa. Den är försedd med många smarta funktioner och installeras med lastbalansering som gör det lätt att ladda hemma.

Pris från: 9 420 kr

Inklusive standardinstallation och nyttjande av skattereduktion för grön teknik. Pris utan skattereduktion: 18 840 kr. Samtliga priser är inklusive moms.

Läs mer
Par som laddar hemma

Framtidssäker laddbox

Laddboxarna är speciellt gjorda för att du ska kunna ladda tryggt, effektivt och säkert i ditt hem. Produkterna är noga utvalda av vår partner Mer och kommer från marknadsledande tillverkare. Självklart är laddboxarna uppkopplade vilket innebär att du kan få statistik över din användning. Och laddboxarna, som du kan beställa här på sidan, passar alla typer av elbilar och laddhybrider – hur gutt?

Laddning av elbil

Effektiv elbilsladdning

Väljer du en laddbox med tillvalet dynamisk lastbalansering använder laddboxen en extern mätare som skyddar din huvudsäkring. På så vis får laddboxen koll på hur mycket el som används i resten av fastigheten och kan därför anpassa hur mycket el som används till elbilsladdning i varje givet ögonblick. Samtidigt kan du använda den kapacitet du har i fastigheten mer effektivt, så att bilen laddar snabbare – utan att huvudsäkringen löser ut eller att du behöver uppgradera till ett dyrare elnätsabonnemang.

Ikon installation

Installation ingår

I köpet av din laddbox ingår en standardinstallation som utförs i samarbete med vår partner Mer. Med denna får du professionell rådgivning och installation av laddboxen för att laddningen ska fungera optimalt och säkert. Laddboxen monteras och installeras av certifierad elinstallatör.

Läs om vad som ingår i en standardinstallation
Läs mer om anpassad installation

50% skattereduktion för Grön teknik

Den 1 januari 2021 infördes ett nytt skatteavdrag för dig som vill installera en laddbox hemma. Detta innebär att du har möjlighet att få skatteavdrag för Grön teknik med upp till 50 % av dina kostnader (maximalt 50 000 kr) när du köper en smart laddbox med installation. Du får avdraget direkt på fakturan på samma sätt som med ROT och RUT vilket innebär att hela processen för att få bidrag har blivit enklare.

Läs mer om skattereduktionen för grön teknik
Läs mer hos Skatteverket

Kundservice

Dynamisk lastbalansering… DC-övervakning? Om du inte hänger med på alla ord eller behöver hjälp att komma igång med din laddning – då finns Mer’s kundservice! Självklart får du den hjälp och support som du behöver för att tryggt och säkert komma i gång.

Telefon: 077-443 39 00
Kontaktformulär
Öppettider: måndag – fredag 08:00 -16.30, lunchstängt 12:00–13:00

Laddboxar

Så här fungerar det:

  1. Du beställer laddboxen direkt här på sidan.
  2. Du får ett mejl från vår partner Mer där de ber om några kompletterande uppgifter.
  3. Du fyller i informationen och godkänner ordern.
  4. Mer’s certifierade elinstallatör kontaktar dig för att boka tid för installation.
  5. Laddboxen monteras och installeras hemma hos dig. Därefter är laddboxen redo för användning.

Laddning i det publika laddnätverket Mer

Som kund hos Mer kan du även enkelt ladda längs vägen när du är ute och kör. Du har tillgång till alla laddstationer som ingår i det publika laddnätverket Mer som finns i Sverige och Norge. Du laddar enkelt med Mer’s app ”Mer Connect Sverige” eller med en laddbricka från Mer.

Mer Connect Sverige
Laddkarta
Laddabonnemang

Om Mer

Mer Sweden är en av Sveriges ledande laddoperatörer och ingår i den europeiska laddkoncernen Mer. Laddportföljen består av företag i Sverige, Norge, Tyskland och Storbritannien med många års erfarenhet av e-mobilitet. Mer Sweden ägs till 51% av Statkraft och 49% av Öresundskraft, Jämtkraft och Tekniska verken i Linköping. Läs mer på mer.eco.

Övrigt

Frågor och svar
Mer’s försäljningsvillkor

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt