Till innehållet
Solnedgång vindkraft

Skaffa digital faktura till ditt företag!

Skaffa digital faktura till ditt företag!

Välj digital faktura från oss – det sparar både er tid och jordens resurser! Vi erbjuder många olika alternativ, ni hittar säkert ett som passar just er.

E-postfaktura – fyll i och skicka in formuläret!

Det är lätt som en plätt! Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan får ni fakturan till er e-post. Observera att företag, som har flera avtal (el, fjärrvärme), kommer att få samtliga fakturor skickade till den e-postadressen som du anger nedan. Har ni flera avtal och önskar att få era fakturor till olika e-postadresser? Kontakta oss på kundcenter så hjälper vi er med det.

Elektronisk faktura/EDI – fyll i och skicka in formuläret!

EDI-faktura är en elektronisk faktura i EDI-format som skickas mellan företag. Det är en säker och enkel metod för att ta emot och skicka fakturor – helt digitalt. Detta alternativ både sparar tid och minskar risken för sena betalningar!

E-faktura – enkelt, bekvämt och säkert!

Logga in på er internetbank och anmäl att ni vill ha e-faktura från oss. Därefter får ni fakturorna från oss snabbt och enkelt in till er internetbank!

Kivra – din digitala brevlåda

Registrera er på Kivra – den digitala brevlådan! Då kommer alla fakturor från oss att landa där istället för i din fysiska brevlåda. Hur ansluter ni er till Kivra? Läs mer om det här!

Kombinera digital faktura med autogiro!

När ni har valt form av digital faktura, blir det ytterligare smidigare om ni dessutom väljer att betala faktura per automatik med autogiro. Fyll i ett digitalt formulär och allt är klappat och klart!

Skaffa autogiro!

Mer information

Läs mer om digitala fakturor!

 

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt