Till innehållet

Ladda i bostadsrättsförening och samfällighet

Ladda i BRF

Rättvis laddning för bostadsrättsföreningen

Vill du erbjuda de boende laddning på parkeringsplatsen? Nu har vi tillsammans med vår partner Mer en laddlösning där du och dina grannar får ett framtidssäkert och skalbart laddsystem. Flexibel betalningslösning för de boende med rättvis kostnadsdelning och där Mer står för löpande service och underhåll.

Kontakta oss
Ladda i BRF

En framtidssäker laddlösning

Alla bostadsrättsföreningar och samfälligheter har unika behov och förutsättningar. Nu har ni en möjlighet att installera en laddlösning i ert garage eller parkeringsplats utifrån just er situation.

Tillsammas med vår partner Mer tar vi ett helhetsgrepp och levererar en helhetslösning som är rätt dimensionerad för er förening. Därefter tar Mer hand om drift och fakturering till de boende. Den framtidssäkrade laddlösningen kan sedan enkelt anpassas och utvidgas efter behov. Genom Naturvårdsverkets bidrag Ladda bilen, kan du få upp till 50% i bidrag, maximalt 15 000 kr per laddningspunkt, för att installera en laddlösning. Läs mer om bidraget Ladda bilen hos Naturvårdsverket.

Landskapsbild

Tryggt och kostnadseffektivt

Med moderna laddboxar från Mer säkerställs den dynamiska lastbalanseringen att laddhastigheten justeras kontinuerligt efter tillgänglig kapacitet i byggnaden. Bilarna laddas så snabbt som möjligt utan att föreningen behöver betala för extra kapacitet. Ni får en trygg anläggning med högsta möjliga driftsäkerhet, samtidigt som anläggningen är kostnadseffektiv.

Energirebell med flagga

Det ska vara enkelt

Det ska inte bara vara enkelt för de boende att ladda, det ska även vara enkelt för föreningen att tillhandahålla rättvis laddning. När laddanläggningen är dimensionerad och laddboxarna är installerade, tar Mer hand om drift och fakturering.

Med den här laddlösningen kostnadsfördelningen rättvis. De boende får en egen faktura från Mer och betalar för sina egna elkostnader. Föreningen själva kan bestämma priset för laddningen – med avräkning av laddkostnader som hanteras helt och hållet av Mer. De boende kan även få laddhjälp dygnet runt.

Har du redan bestämt dig eller vill du veta mer?

Kontakta oss på telefon 0480-45 10 15 eller via e-post foretagsgruppen@kalmarenergi.se.

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt