Till innehållet

Ladda på jobbet

Redigt smart laddlösning för ditt företag

Gör det möjligt för era anställda att ladda elbilen på jobbet. Nu erbjuder vi tillsammans med vår samarbetspartner Mer ett framtidssäkert och skalbart laddsystem optimerat för just ert företag.

Kontakta oss

 

Publik laddning

En framtidssäker laddlösning

Genom att byta ut fordonsflottan och erbjuda medarbetare samt besökare möjlighet att ladda sin bil, skapar du rätt förutsättningar och bidrar till omställningen. Laddlösningen på ert företag skapar vi utifrån just er situation.

Tillsammans med Mer tar vi tar ett helhetsgrepp och levererar en helhetslösning som är rätt dimensionerad för ert företag. Den framtidssäkrade laddlösningen kan sedan enkelt anpassas och skalas upp efter behov. Dessutom kan du få upp till 50% av investeringskostnaden i bidrag från Naturvårdsverket. Läs mer om bidraget Ladda bilen här.

Tryggt och kostnadseffektivt

Laddboxarna säkerställer den dynamiska lastbalanseringen att laddhastigheten justeras kontinuerligt efter tillgänglig kapacitet. Bilarna laddas så snabbt som möjligt utan att företaget behöver betala för extra kapacitet. Ni får en trygg anläggning med största möjliga driftsäkerhet, samtidigt som anläggningen är kostnadseffektiv.

Bild på person med energirepublikenflagga

Det ska vara enkelt

Det ska inte bara vara enkelt för medarbetare och besökare att ladda, det ska även vara enkelt för er att tillhandahålla rättvis laddning. När laddanläggningen är dimensionerad och laddboxarna är installerade, tar Mer hand om drift och fakturering. Med den här laddlösningen blir kostnadsfördelningen rättvis. De anställda kan få en egen faktura från Mer och betala för sina egna elkostnader.

Med Mer´s flexibla lösning kan även företaget själv bestämma priset för laddning – med avräkning av laddkostnader som hanteras helt och hållet av Mer. Mer´s kundservice är tillgänglig vardagar 8 – 16.30 när det dyker upp frågor för er eller medarbetarna. Medarbetarna kan även få laddhjälp dygnet runt.

Har du redan bestämt dig eller vill du veta mer?

Kontakta oss på telefon 0480-45 10 15 eller via e-post foretagsgruppen@kalmarenergi.se.

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt