Till innehållet
Energirebeller med flaggor

Nu behöver vi visa extra omtanke om varandra

Nu behöver vi visa extra omtanke om varandra

Nu är det extra viktigt att vi tillsammans skapar förutsättningar för att vårt samhälle ska fungera så bra som möjligt. Vårt fokus är att trygga leveransen av el, värme och uppkoppling genom fiber. Vi bidrar alla på olika sätt och med gemensam kraft löser vi utmaningarna vi står inför. Vi finns här om ni vill ställa frågor, vi svarar gärna! Tvätta händerna, håll er uppdaterade och ta hand om varandra.

Besök i våra lokaler

Nu har vi öppnat vår reception på Hansa igen för samtliga besökare. Våra öppettider för telefon hittar du här!

Besök hos våra kunder

När det gäller kundbesök försöker vi i första hand att ha digitala möten. Finns det inte möjlighet till att ha ett digitalt möte är den personal som besöker dig eller din arbetsplats självklart symptomfri. Vi tänker även på hygien och att vi håller avstånd. Vi undviker också att boka in kundbesök hemma hos våra kunder som tillhör någon av riskgrupperna för covid-19.

Om du själv upplever sjukdomssymptom ska du kontakta oss och boka om ditt besök. Det går även bra att omboka din tid om du i nuläget inte vill att vi utför planerade åtgärder i ditt hem eller i dina lokaler.

Kredithantering

Vi har tillsatt en grupp som bevakar kreditläget och vi följer upp kundernas behov av ökad kredittid som en effekt av Covid-19 samt vår ökade kreditrisk.

Tips till företag – Spara energi i tomma lokaler!

För er företag som av olika anledningar står med mer eller mindre tomma lokaler i dessa tider finns det några enkla åtgärder ni kan göra för att spara energi och kostnader.

Några energibesparande åtgärder kan vara att;

  • Sänka värmen i fjärrvärmecentralen eller i enskilda lokaler. Är lokalerna tomma behöver ni sannolikt inte högre temperatur än 10–12°C
  • Minska ventilationsflöden eller stänga av helt
  • Om lokalen är i behov av luftcirkulation för uppvärmning kan ni ställa om eventuella spjäll i ventilationen för att minska andelen kall uteluft som tas in
  • Se till att belysning och utrustning inte står på i onödan

Är ni osäkra på vad ni kan göra, hör av er till oss så hjälper vi er!

Kontakta oss!

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt