Till innehållet

Värmekollen

Håll koll på dina kunders anläggningar digital och i realtid - Ett kraftfull analysverktyg

 

Ikon för driftvakt

Öka kundnöjdheten och få kraftfulla insikter med Värmekollen

Med värmekollen som internt analysstöd kan ni snabbt identifiera förbättringar och komma till rätta med avvikelser i anläggningarna hos era fjärrvärmekunder.

Vad är Värmekollen?

Värmekollen är en smart applikation för att göra om insamlad data från kundens fjärrvärmemätare till affärs- och leveranskritiska insikter. Värmekollen består av ett modernt och skalbart datalager utvecklat i Microsoft Azure förberett för att hantera stora datamängder. Som användare nyttjar du huvudsakligen Analysapplikationen som är utvecklad via Power BI för maximal användbarhet och kontinuerlig anpassningsförmåga.

Boka en demo genom att klicka på länken nedan och upptäck hur Värmekollen kan utveckla er verksamhet.

Boka demo

Enkelt att använda

Med Värmekollen kan du snabbt och enkelt analysera och visualisera er fjärrvärmedata via dator, mobil eller läsplatta.

Webbgränssnittet är utformat för att vara lättanvänt oavsett teknisk kunskapsnivå och kräver ingen förkunskap eller specialutbildning för att kunna användas effektivt.

Genom att använda Värmekollen kan du skräddarsy och distribuera rapporter till en specifik målgrupp. Du kan även välja hur du vill presentera informationen, t.ex. via interaktiva dashboards eller detaljerade rapporter. Värmekollen ser till att rätt information når rätt person vid rätt tillfälle.

Frågor och svar

Fjärrvärmeföretag
Vi är tillgängliga för att hjälpa dig från måndag till fredag mellan kl. 09:00 och 15:00 (utom helgdagar). Vi strävar efter att lösa era ärenden inom tre arbetsdagar. Om det uppstår fel eller störningar som inte kan lösas inom tre dagar, kommer vi att hålla dig uppdaterad om när problemet förväntas vara åtgärdat. Om felet är stort kommer vi att lämna en skriftlig redogörelse.
Vad roligt! Hör av dig till Andreas Törnqvist, Försäljningschef på Kalmar Energi, så svarar han gärna på era frågor. E-post: andreas.tornqvist@kalmarenergi.se, telefon 070-624 39 60
Värmekollen är byggd på en teknisk plattform där datalagret utvecklats med Microsoft Azure-tjänster. Datat hämtas sömlöst från ert mätinsamlingssystem och är slutligen integrerat med en Power BI-applikation för analys och visualisering.

Vill du veta mer?

Boka demo

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt