Till innehållet

Köp solcellsandelar i Sveriges största solpark!

Köp solcellsandelar i Sveriges största solpark!

Våren 2016 skrev vi historia med vår solcellspark Nöbble Solpark. Andelarna tog slut direkt och parken förser idag många smålänningar med både närproducerad och ovanligt redig solel. Nu bygger vi Sveriges största solpark på Kalmar Öland Airport. Etapp 1 och 2 är redan uppförd och levererar redig solenergi.

Så funkar det

Genom att köpa andelar i solparken blir du din egen elproducent. Och du blir det dessutom utan en massa krångel och utan att behöva montera upp några egna solpaneler. Är du kund hos Kalmar Energi idag? Då är detta ett både enkelt och prisvärt sätt att få redigt lokalproducerad och förnybar solel till din villa, hyresrätt, bostadsrättsförening eller till ditt företag. Köp andelar och bli med du också! Är du intresserad av att äga en större del av solparken och bli så kallad direktägare? Hör av dig till oss!

Infografik

1. Räkna ut hur många solandelar du behöver. 2. Lägg din beställning på kalmarenergi.se. 3. Njut av din solel.

Fördelar med solel

Du bli mer oberoende av elmarknaden
Som andelsägare blir du din egen elproducent utan att behöva montera upp egna solpaneler. Du kan köpa andelar som täcker upp till 80% av ditt energibehov.

Du kan ta med dig solen när du flyttar
Eftersom dina solpaneler finns i en solpark istället för hemma hos dig kan du alltid ta med dig solenergin när du flyttar. Du kan också ge bort andelar i present eller låta dem gå i arv.

Du sänker elpriset och slipper klimatångesten
Solandelar kostar ungefär hälften så mycket som att installera solpaneler på sitt eget tak. Dessutom bidrar du till en ljusare och lite mer hållbar framtid. Perfekt för en smålänning som brinner lite extra för prisvärd och närproducerad el.

Ja! Jag vill bli med!
Chatta med oss