Till innehållet
Vinterbild

Skaffa digital faktura du också!

Skaffa digital faktura du också!

Välj digital faktura från oss – det sparar både din tid och jordens resurser! Vi erbjuder många olika alternativ, du hittar säkert ett som passar just dig.

E-faktura – enkelt, bekvämt och säkert!

Samla ihop alla dina pappersfakturor, logga in på din internetbank och anmäl att du vill ha e-faktura från respektive företag. Du gör en insats vid ett tillfälle och har sedan tillgång till alla dina fakturor var du än befinner dig!

E-postfaktura – fyll i och skicka in formuläret!

Det är lätt som en plätt! Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan får du fakturan till din e-post. Observera att du, som har flera avtal (el, fjärrvärme), kommer att få samtliga fakturor skickade till den e-postadressen som du anger nedan.

Kivra – din digitala brevlåda

Registrera dig på Kivra – den digitala brevlådan! Då kommer all din post från oss att landa där istället för i din fysiska brevlåda. Hur ansluter du dig till Kivra? Läs mer om det här!

Kombinera digital faktura med autogiro!

När du har valt form av digital faktura, blir det ytterligare smidigare om du dessutom väljer att betala faktura per automatik med autogiro. Fyll i ett digitalt formulär och allt är klappat och klart!

Skaffa autogiro!

Mer information

Läs mer om digitala fakturor!

 

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt