Till innehållet

Häng med oss på årets evenemang! 🌷

30 april 2024

Ljuset och livet är åter tillbaka! Folk börjar påta i sina trädgårdar, fåglarna kvittrar och det knoppas i naturen. Det väcker en lust att göra utflykter och att få inspiration till nya tankar och idéer. Årets mässor och evenemang är bokade och där vill vi gärna träffa dig! Vad sägs om Energi- och Hållbarhetsmässan, Lindsdalsdagen, TechHeads, Nytt Boende Mässan och Natt på museet? Det finns något för alla!

Välkommen våren och glad valborg från oss!

Energimässa i hållbarhetens tecken!

Program för Energi- och hållbarhetsmässan 2024

Den 4 maj klockan 10:00–16:00 hittar ni oss på Energi- och Hållbarhetsmässan på Hatstore Arena. Vi står redo att bjuda på en härlig blandning av samtal kring hållbar energi, nypoppade popcorn och tävling med fina priser. På scenen kommer inspirerande föreläsare, däribland vår VD Anna Karlsson som guidar oss genom energiomställningens utmaningar. En energipanel ger sig in i livliga diskussioner som rör aktuella frågor kring elmarknaden. Häng med på dagen då vi tillsammans utforskar och lär oss mer om bland annat hållbar energi, stödtjänster och återbruk!

Läs mer

Ladda ner appen – få senaste nyheterna! 📲

Läget på elmarknaden, nyheter från energibranschen, tips och råd, evenemang och mässor. Ladda ner appen på Google Play eller App Store och du får de senaste nyheterna från oss!

Erbjudande: 2 för 1 på energismart utställning!

Kalmar läns museum slår upp sina portar för sin utställning Energismart – energieffektivisera varsamt. Vi bjuder våra kunder att gå 2 för 1 under helgen 4–5 maj. Du loggar in på våra Mina sidor med BankId, visar personalen i biljettkassan och rabatten är din!

Utställningen bjuder på en inspirerande resa genom energismarta tips som både gynnar ditt hem, din plånbok och klimatet. Stig in och låt dig förföras av banbrytande tips som är designade för att göra din bostad mer energieffektiv! Och har du inte möjlighet att besöka utställningen under kommande helg? Ingen panik! Utställningen går att njuta av hela sommaren.

Läs mer

Plantera solrosor på årets familjefest! 🌻

Kom och upplev glädjen på Lindsdalsdagen den 18 maj klockan 10:00–15:00! Dagen lockar tusentals besökare och är fylld av en mängd olika aktiviteter för hela familjen. Välkommen att plantera solrosor med Kalmar Energi och tävla om fina priser! Vi snackar såklart gärna hållbar energi och tipsar om hur du energieffektiviserar ditt hem med hjälp av vår smarta app. Du kan också ta dig an hinderbanan, njuta av god mat och få tips som piffar upp ditt hem.

Läs mer

Årets vassaste tech-konferens!Robot från TechHeads 2024

TechHeads 2024 den 24 september i Kalmarsalen får du följa med på en inspirerande resa om att forma morgondagens teknologi och de senaste trenderna inom AI. I en lång rad av intressanta föreläsare kommer Jacob Yousif och Saleh Shalabi från Kalmar Energi att dela med sig av sin expertis. Ta del av Early Bird-erbjudandet – 30 procent rabatt på ett begränsat antal biljetter fram till den 31 maj. Surfa in och boka dina biljetter idag!

Läs mer

Hus, hem och livsstil på Stortorget!

Karl Fredrik från TV

Den 7 september är det dags för årets upplaga av Nytt Boende Mässan på Stortorget. När du besöker oss får du smaska popcorn, vara med i spännande tävlingar och upptäcka vår smarta app. Det kommer att finnas ett brett utbud av utställare inom hus, hem och livsstil, och inte minst kommer trädgårdsexperten och tv-personligheten Karl Fredrik att vara på plats. Ta med dig hela familjen så ses vi i höst!

Läs mer

Höstens rysligaste event! 👻

Gastar, vålnader och spöken för stora och små. Rysliga berättelser om gengångare, magi och trolldom. Farliga väsen och luriga häxor, skeppsskrock och pirater i museets mörka hörn.

Kalmar Energi bjuder som vanligt in till Natt på museet, vårt populära kundevent på Kalmar läns museum. Nu är datumet för årets event spikat, så lägg redan nu in den 31 oktober i kalendern så skickar vi inbjudan efter sommaren!

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt