Till innehållet

Nyhetsarkiv

maj292024

Elskåpsprojektet firar med vernissage!

Under våren har elever från det estetiska programmet på Jenny Nyströmskolan fått i uppdrag att pryda våra elkåp på Ängö och norra Malmen med sina egna konstverk. Nu är äntligen konstverken på plats och vi bjuder in till vernissage för att fira ett lyckat och roligt projekt.
Läs mer
apr302024

Häng med oss på årets evenemang! 🌷

Ljuset och livet är åter tillbaka! Folk börjar påta i sina trädgårdar, fåglarna kvittrar och det knoppas i naturen. Det väcker en lust att göra utflykter och att få inspiration till nya tankar och idéer. Årets mässor och evenemang är bokade och där vill vi gärna träffa dig! Vad sägs om Energi- och Hållbarhetsmässan, Lindsdalsdagen, TechHeads, Nytt Boende Mässan och Natt på museet? Det finns något för alla! Välkommen våren och glad valborg från oss! 🌷
Läs mer
sep272023

Kalmarsundsveckan 2023 – få platser kvar!

Imorgon, den 28 september, är det dags för Kalmarsundsveckan 2023 – en fullspäckad dag för ett hållbart Kalmar. Dagens moderator Frida Boisen vägleder oss genom inspirerande föreläsningar, diskussioner och workshops om hur vi kan sträva mot ett resurs- och klimatsmart samhälle. Det är få platser kvar, så vänta inte med din anmälan! Evenemanget är helt kostnadsfritt och frukost, lunch och AW ingår.
Läs mer
dec92022

Vi drar ut på energiturné!

Kalmar Energi drar ut på en energiturné mitt i julhandeln och vill gärna träffa just dig! Välkommen till vår monter och prata elspartips med våra tomtenissar. Du kan även vara med i vår tävling där vinnaren får en elsparkcykel.
Läs mer
okt172022

Så kan fastighetsägare ta hjälp av IoT i energikrisen

Torsdagen den 27 oktober bjuder vi, tillsammans med Linnéuniversitetet, in till IoT-träff med fastigheter i fokus! Vi kommer prata om olika IoT-tillämpningar och hur de kan effektivisera energiförbrukningen i fastigheter.
Läs mer
okt142022

Följ med på vår gemensamma hållbarhetsresa!

Välkommen att ta del av Kalmar Energis klimatbokslut 2021!
Läs mer
jun202022

Kalmarsundsveckan 2022!

Kalmarsundsveckan är en mötesplats för hållbar utveckling. En arena där både näringsliv, offentlig verksamhet, forskare och privatpersoner kan samlas för att diskutera hållbarhetsfrågor, lära och inspireras av varandra. Bakom initiativet står nio regionala aktörer: Kalmar Energi, Kalmar kommun, Kalmar Vatten, Linnéuniversitetet, Riksbyggen, Skanska, Kalmarhem samt Länsförsäkringar Kalmar län och WSP. Tillsammans vill vi bidra till […]
Läs mer
sep292021

Välkommen till vårt kundevenemang med Kalmar Läns Museum!

Varmt välkommen till Kalmar Energis digitala kundevenemang med Kalmar Läns Museum! Kunder hos Kalmar Energi kommer att få möjlighet att ta del av två exklusiva filmatiseringar som finns tillgängliga från fredag den 8:e oktober till söndag den 10:e oktober, där vi får följa med Kalmar Läns Museum bakom kulisserna och uppleva spännande guidningar utöver det […]
Läs mer
aug312021

Välkommen till Kalmarsundsveckan – regionens största hållbarhetsevent!

Nu närmar sig Kalmarsundsveckan med stora steg som i år blir både digital och på plats i Kalmarsalen! Från onsdagen den 8 september till lördagen den 11 september kan du vänta sig spännande föreläsningar och paneldebatter som handlar om hållbarhetsfrågor.
Läs mer
nov82019

Fullbokat: En sprakande kväll på museet!

Årets kundevent på Länsmuseet, En sprakande kväll på museet, börjar närma sig med stormsteg och eventet är fullbokat! Under kvällen får ni, både stora och små, akta er för Energitjuven och hålla utkik efter knasiga Elvira som inte alltid är helt kontaktbar. Ni kommer även att få prova på olika aktiviteter och dessutom kan ni vinna fina priser i vår frågetävling. Fullwattsupplevelser utlovas för alla åldrar!
Läs mer

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt