Till innehållet

Undrar du hur stort ditt elstöd blir? Logga in på Mina Sidor för att se din elanvändning under den aktuella perioden.

Nyhetsarkiv

mar232023

Läget på elmarknaden vecka 12

Vi kan troligen räkna med något högre spotpriser till följd av det kommande högtrycket. Återstarten av Ringhals 4 som är planerad till 26 mars, inverkar dock dämpande på priserna.
Läs mer
mar162023

Läget på elmarknaden vecka 11

Vi väntar mildare, blötare och blåsigare väder. Vädret och att Ringhals 4 snart ska vara tillbaka i produktion ger lägre elpriser. Mildare väder gör att de nordiska elterminerna har blivit klart billigare, framför allt de kontrakt som ligger närmast i tiden.
Läs mer
mar92023

Läget på elmarknaden vecka 10

Det blir kallt, torrt och vindfattigt den här och nästa vecka. Vädret och den reducerade kärnkraftsproduktionen ger högre elpriser. Närmaste veckan ser prisrörelserna på elterminsmarknaden ut att bli förhållandevis små.
Läs mer
mar22023

Läget på elmarknaden vecka 9

Nästa vecka blir kall, torr och vindfattig, dessutom är Oskarshamn 3 ur drift, vilket ger högre elpriser. Det stigande oljepriset dämpas på grund av global oro för lågkonjunktur och priset på kontrakten på kort sikt sjunker kraftigt till följd av milt väder.
Läs mer
feb242023

Läget på elmarknaden vecka 8

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden och här är informationen för vecka 8.
Läs mer
feb172023

Läget på elmarknaden vecka 7

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden och här är informationen för vecka 7.
Läs mer
feb92023

Läget på elmarknaden vecka 6

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden på kalmarenergi.se. Här bjuder vi på information om läget på elmarknaden för vecka 6.
Läs mer
feb22023

Läget på elmarknaden vecka 5

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden här på kalmarenergi.se. Här kommer information om läget på elmarknaden för vecka 5.
Läs mer
jan262023

Läget på elmarknaden vecka 4

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden, här är information om vecka 4.
Läs mer
jan192023

Läget på elmarknaden vecka 3

Vi förstår att de höga elpriserna kan skapa oro och osäkerhet hos många av våra kunder. Därför skriver vi löpande nyheter om läget på elmarknaden på kalmarenergi.se. Information om läget vecka 3 kan du läsa här.
Läs mer
Chatta med oss