Till innehållet
Kampanj fast elavtal

Redigt bra pris på fasta elavtal till den 22 juni!

26 maj 2023

De senaste åren har präglats av en svajig elmarknad med skyhöga elpriser. Därför tog vi, under en period, bort möjligheten att teckna fasta elavtal med oss. Nu när vi ser lägre elpriser har vi valt att återlansera den fasta elprodukten, med bindningstid på 6 månader och 1 år.

Just nu har vi dessutom ett redigt bra pris på fasta elavtal. Vill du teckna? Klicka på knappen nedan! Vi kommer att plocka bort möjligheten att teckna fasta elavtal den 22 juni, så om du är intresserad passa på innan dess.

Teckna fast elavtal!

Vilket elavtal ska jag välja? 🤷‍♀️

Rörligt, fast, mix- eller timprisavtal. Floran av elavtal är stor och den kan vara svår att navigera i. Våra kunder frågar oss ofta ”Vilket elavtal ska jag välja?”. Svaret är att vi inte kan välja åt dig eller rekommendera dig att teckna det ena eller det andra. Det finns ingen universell lösning som passar alla. Det vi kan göra är att guida dig bland de produkter vi erbjuder.

Stabilitet vs flexibilitet

Är du en person som uppskattar trygghet och stabilitet? Vill du helst undvika överraskningar? Har du mindre marginaler i din privatekonomi och måste undvika eventuella prishöjningar? Då kan ett fast elavtal vara något för dig! Föredrar du istället flexibilitet framför stabilitet? Har du marginaler att ta lite större risker? Då kanske ett rörligt elavtal passar dig bättre!

Vi erbjuder även mix-avtal och timprisavtal. Du kan läsa mer om våra olika avtalsformer genom att klicka på knappen nedan.

Läs om våra avtal!

Aktuella elpriser

Vill du se våra aktuella elpriser? Jämför genom att klicka på knappen nedan.

Se aktuella elpriser!

Behöver du hjälp?

Du är självklart välkommen att kontakta oss på 0480-45 11 45 eller kundcenter@kalmarenergi.se.

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt