Omtankepriset – rösta på din favorit!

Det har varit fantastiskt att ta del av alla nomineringar och läsa om den medmänsklighet och värme som finns i vår region. Det har såklart gjort att juryn haft ett otroligt svårt, men angenämt, arbete att ta fram tre personer som allmänheten ska kunna rösta på till Omtankepriset! Alla tre bjuds med på Guldfesten lördagen den 9 mars på Kalmarsalen, där vinnaren också presenteras.

Tidigare pristagare är Lisa Kindberg, Stadsmissionen, Shemsi Brahimi, Anja Lundin och John Heyne. Vinnaren uppmärksammas med diplom och vandringspris, och en prissumma om 15 000 kronor.

Ledsen. Detta formulär är inte längre tillgängligt.

Julia Björknert och Alexandra Durne

Alexandra Durne och Julia Björknert har under det gångna året varit drivande i att hålla debatten om #metoo vid liv i Kalmar, och har sett till att jämställdhet och kvinnors utsatthet blir ämnen som tas på allvar!

Läs mer

Nora Eklöv

Nora Eklöv har i många år fört en kamp för sin och andras rätt till assistans. Med glöd och passion kämpar hon för allas rätt att fungera olika och leva ett värdigt liv.

Läs mer

Jennie Vallin

Med en sprakande energi och massor av idéer har hon fyllt inte bara staden med regnbågsfärger utan på fyra år lyft ett event på ideell basis med målet att skapa ett öppnare samhälle för alla oavsett kön eller sexuell läggning.

Läs mer