Till innehållet
Laddbox

Nu blir det enklare att köra elbil i Kalmar!

4 februari 2022

Nu gör vi det ännu enklare för regionen att gå över till elektrifierat och erbjuder snabb och säker laddning hemma. Beställ marknadsledande och framtidssäkra laddboxar direkt här på kalmarenergi.se. Med våra laddboxar laddar du din bil hemma på ett enkelt, säkert och effektivt sätt. För dig med elbil innebär det att du kan få hjälp lokalt med en laddbox för laddning hemma hos dig. Läs mer om våra laddboxar!
GARO-GLB+_-uttag

Elbilsladdning för företag, fastighetsägare och bostadsrättföreningar

Precis som tidigare hjälper vår lokala säljkår gärna dig som företag, fastighetsägare eller bostadsrättsförening med smarta, skalbara laddlösningar för medarbetare, besökare och boende. Vi tar ett helhetsgrepp och levererar en lösning som är rätt dimensionerad för er. Läs mer om våra olika laddlösningar!

Elbil som laddas

Byggt laddinfrastruktur för elbilar sedan 2016

För att underlätta omställningen till ett elektrifierat Kalmar har vi samarbetat med Mer Sverige sedan 2016 genom att bygga laddinfrastruktur för elbilar i regionen. Sedan dess har vi etablerat cirka 30 publika laddstationer i kommunen som ingår i Mer’s publika laddnätverk. Omställningen till fossilfria drivmedel är en viktig pusselbit för att Kalmar län ska kunna uppnå sitt mål att bli en fossilbränslefri kommun 2030. Nu lägger vi ytterligare en växel för att bidra till denna omställning genom att även erbjuda Kalmarborna laddning hemma.

Mer tillgänglig elbilsladdning längs vägen

Det kommer också att bli enklare att ladda elbilen längs vägen under 2022 för den som bor eller besöker regionen. Vi kommer att bygga fler publika laddstationer i kommunen som även dessa kommer att ingå i Mer’s publika laddnätverk och synas i Mer’s app och laddkarta. Detta är goda nyheter för alla de som planerar att besöka Kalmar och Öland på sommarens bilsemester.

Har du frågor eller vill veta mer?

Kontakta oss på telefon 0480-45 10 15 eller via e-post foretagsgruppen@kalmarenergi.se.

 

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt