Till innehållet
Badstrand med solstolar

Vi vill bidra till en stressfri semester!

27 juni 2019

Dags för lata dagar på stranden, ljumma grillkvällar och tid för att göra så lite som möjligt. Det finns dock risk för stresspåslag! Långbesök av svärmor, sand på ostmackan och en hög obetalda pappersfakturor på hallmattan. Vi kan tyvärr inte göra något åt din besvärliga svärmor, däremot hjälper vi dig gärna att minska högen pappersfakturor. Välj digital faktura från oss – det sparar både din tid och planetens resurser! Vi erbjuder många olika alternativ, du hittar säkert ett som passar just dig.

E-postfaktura – fyll i och skicka in formuläret!

Det är lätt som en plätt! Genom att fylla i och skicka in formuläret nedan får du fakturan till din e-post. Observera att du, som har flera avtal (el, fjärrvärme), kommer att få samtliga fakturor skickade till den e-postadressen som du anger nedan.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

E-faktura – enkelt, bekvämt och säkert!

Samla ihop alla dina pappersfakturor, logga in på din internetbank och anmäl att du vill ha e-faktura från respektive företag. Du gör en insats vid ett tillfälle och har sedan tillgång till alla dina fakturor var du än befinner dig!

Kivra – din digitala brevlåda

Registrera dig på Kivra – den digitala brevlådan! Då kommer all din post från oss att landa där istället för i din fysiska brevlåda. Hur ansluter du dig till Kivra? Läs mer om det här!

Läs mer om digitala fakturor!

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt