Till innehållet

Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Högtryck för solenergi när Baronen satsar på hållbar elproduktion

Att solenergi är hett råder det ingen tvekan om. Som ett led i sitt hållbarhetsarbete har Baronen Köpcenter i Kalmar, tillsammans med ägaren Regio AB, valt att investera i solpaneler på Baronens tak. Soltaket kommer att leverera en effekt på 123 kW och förväntas producera ca 123 000kWh per år. Fastighets AB Regio tillsammans med P&E Fastigheter ser detta som ett av många kommande steg för en håll
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Södra lanserar produkter med fossilfri värdekedja – Kalmar Energi första kund

Flera av Södras biobaserade produkter lanseras nu som helt fossilfria. De är framtagna utan användning av fossil energi och är ett nytt steg i Södras långsiktiga arbete i omställningen till bioekonomi. Det lokala energiföretaget Kalmar Energi är först att ta del av produkterna.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Nu påbörjas tusentals mätarbyten i ett regionalt samverkansprojekt

Alla elmätare i Sverige ska vara redo att möta en mer energikrävande framtid senast 2025. För att det ska vara möjligt behövs nya smartare elmätare. Nätägarna Kalmar Energi, Borgholm Energi, Ålem Energi och Oskarshamn Energi har valt att göra en gemensam upphandling av system och installation för mätarbyten på dessa nät, vilket spar både tid och pengar i projektet.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum

Chatta med oss