Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Regionalt fibersamarbete i östra Småland

Med ett lokalt och flexibelt alternativ till de nationella aktörerna minskar vi avstånden och snabbar upp kommunikationen åt våra kunder. Detta sker genom en helt ny sammankoppling av Nybro- och Kalmar Energis respektive fibernät.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Underhållsarbete påverkar framkomlighet i Kalmar

Kalmar Energi arbetar ständigt med föryngringsarbete kring infrastruktur av bland annat el- och fjärrvärmenät. Nu påbörjas arbetet med att byta ut fjärrvärmeledningar i delar av Kalmar. Fjärrvärmekunder kommer i det stora hela inte störas av leveranserna under byggtiden. Men Erik Dahlbergsvägen samt Lorensbergsleden är de två större trafikerade vägarna som kommer att bli påverkade under arbetet.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Solel försörjer LW:s hyresgäster på Polhemsgatan

Sedan i oktober förra året är en betydande andel av den el som används i LW fastigheters lokaler på Polhemsgatan producerad med egna solceller på taket. Solcellerna har LW Fastigheter köpt av Kalmar Energi och de två företagen har sett affären som ett pilotprojekt med syfte att lära sig mer.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum