Till innehållet

Just nu har vi längre kötider på telefon än normalt. Hos Kundcenter hittar du information om till exempel Faktura, Avtal och Flytt. Många ärenden kan du lösa genom att logga in på Mina Sidor.

Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Justering av elnätsavgiften från 1 juli

Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Kalmar Energi rustar för framtiden med effektökning i Moskogen

Kalmar Energi har för avsikt att göra en effektökning av pannan på Moskogen. Effektökningen skulle innebära ett minskat beroende av värmecentralen Draken i centrala Kalmar. Det innebär ett lägre antal bränsletransporter genom centrala Kalmar samt bättre utnyttjande av biobränslen i och med att verkningsgraden på pannan på Moskogen är avsevärt mycket högre. En ökning av fjärrvärmeproduktionen i Mo
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Bixia och Kalmar Energi i nytt samarbete kring framtidens elmarknad

Den 1 maj inleder elbolaget Bixia och Kalmar Energi ett nära samarbete kring elhandel och relaterade tjänster. Det innebär att Bixia hanterar balansansvaret för Kalmar Energis totala elproduktion och elleverans till slutkunder. Bolagen kommer tillsammans att utveckla nya flexibla lösningar för att möta framtidens energimarknad.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum

Chatta med oss