Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Kändistätt på årets hållbarhetsevent - Kalmarsundsveckan 2019

Med start den 28 augusti till och med den 1 september går Kalmarsundsveckan av stapeln för det sjunde året i rad. Det är ett evenemang där arrangörerna enas kring ett och samma mål; att öka medvetenheten om hur vi kan leva mer hållbart.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Kalmar Energi + Linnéuniversitetet + IoT = sant!

Lnu och Kalmar Energi har påbörjat ett samarbete inom uppkopplade sensorer (IoT). Kalmar Energi har donerat två stycken LoRaWAN-gateways till Lnu som kommer att möjliggöra för sensorer att skicka data till nätet via ett strömsnålt IoT-nätverk. Utrustningen kommer att göras öppen för både studenter och allmänhet via det öppna nätverket The Things Network (TTN) och används redan i befintliga kurser.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Genom jämställdhet och mångfald förändrar vi världen från Kalmar

På internationella kvinnodagen lyfts kvinnors kamp för lika rättigheter fram i rampljuset. På Kalmar Energi består ledningen av 60 procent kvinnor, jämfört med ett snitt på 23 procent kvinnor i samtliga ledningsgrupper i Sverige. Genom ett systematiskt arbete kan vi tillsammans ta ytterligare steg för ett jämställt samhälle präglat av mångfald.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum