Till innehållet

Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Södra lanserar produkter med fossilfri värdekedja – Kalmar Energi första kund

Flera av Södras biobaserade produkter lanseras nu som helt fossilfria. De är framtagna utan användning av fossil energi och är ett nytt steg i Södras långsiktiga arbete i omställningen till bioekonomi. Det lokala energiföretaget Kalmar Energi är först att ta del av produkterna.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Nu påbörjas tusentals mätarbyten i ett regionalt samverkansprojekt

Alla elmätare i Sverige ska vara redo att möta en mer energikrävande framtid senast 2025. För att det ska vara möjligt behövs nya smartare elmätare. Nätägarna Kalmar Energi, Borgholm Energi, Ålem Energi och Oskarshamn Energi har valt att göra en gemensam upphandling av system och installation för mätarbyten på dessa nät, vilket spar både tid och pengar i projektet.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Rekordtidig uppstart av Moskogen efter lyckad revision

Varje sommar tas kraftvärmeverket i Moskogen ur drift för revision och fjärrvärmecentralen Draken tar tillfälligt över produktionen. Anläggningen genomgår underhållsarbete och en grundlig kontroll för att säkerställa att allting fungerar som det ska och minimera risken för avbrott i produktionen av klimatpositiv el och värme till Kalmarborna. Revisionen är avslutad, vad blev resultatet?
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum

Chatta med oss