Till innehållet
Driftinformation: Just nu har vi planerade avbrott - Norra Långgatan. Klicka här för att se mer.

Just nu har vi längre kötider på telefon än normalt. Hos Kundcenter hittar du information om till exempel Faktura, Avtal och Flytt. Många ärenden kan du lösa genom att logga in på Mina Sidor. Läs mer om Elprisstödet här.

Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Bixia och Kalmar Energi i nytt samarbete kring framtidens elmarknad

Den 1 maj inleder elbolaget Bixia och Kalmar Energi ett nära samarbete kring elhandel och relaterade tjänster. Det innebär att Bixia hanterar balansansvaret för Kalmar Energis totala elproduktion och elleverans till slutkunder. Bolagen kommer tillsammans att utveckla nya flexibla lösningar för att möta framtidens energimarknad.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Linnéuniversitetet och Kalmar Energi håller i inspirationsdag om IoT

Internetrevolutionen handlar inte längre om laptops, smarta telefoner och surfplattor. Tänk er ett hem med en musikanläggning som spelar musik efter ditt humör, ett kylskåp som varnar när mjölken börjar ta slut eller kanske en toalett som berättar hur du mår? Paraplynamnet för den här typen av teknologi är ’Internet of Things’ (IoT) - och den 6 april bjuder Linnéuniversitetet och Kalmar Energi in
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Nu bygger Kalmar Energi sista etappen av Törneby Solpark

Hållbarhetsfrågan är en central del av Kalmar kommuns utveckling och den berör alla. 2018 gjorde två av Kalmars kommunala bolag, Kalmar Energi och Kalmar Öland Airport, en gemensam satsning på en mer hållbar framtid. På flygplatsområdet i Kalmar byggdes Sveriges dåvarande största medlemsägda solcellspark, Törneby Solpark. Nu byggs den fjärde och sista etappen.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum

Chatta med oss