Press

För oss på Kalmar Energi är det viktigt att vara tillgängliga för dig som är journalist, arbetar med kommunikation eller för dig som bara är nyfiken. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelande

Kalmar Energi + Linnéuniversitetet + IoT = sant!

Lnu och Kalmar Energi har påbörjat ett samarbete inom uppkopplade sensorer (IoT). Kalmar Energi har donerat två stycken LoRaWAN-gateways till Lnu som kommer att möjliggöra för sensorer att skicka data till nätet via ett strömsnålt IoT-nätverk. Utrustningen kommer att göras öppen för både studenter och allmänhet via det öppna nätverket The Things Network (TTN) och används redan i befintliga kurser.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Genom jämställdhet och mångfald förändrar vi världen från Kalmar

På internationella kvinnodagen lyfts kvinnors kamp för lika rättigheter fram i rampljuset. På Kalmar Energi består ledningen av 60 procent kvinnor, jämfört med ett snitt på 23 procent kvinnor i samtliga ledningsgrupper i Sverige. Genom ett systematiskt arbete kan vi tillsammans ta ytterligare steg för ett jämställt samhälle präglat av mångfald.
Mer på MyNewsDesk
Pressmeddelande

Regionalt fibersamarbete i östra Småland

Med ett lokalt och flexibelt alternativ till de nationella aktörerna minskar vi avstånden och snabbar upp kommunikationen åt våra kunder. Detta sker genom en helt ny sammankoppling av Nybro- och Kalmar Energis respektive fibernät.
Mer på MyNewsDesk

För mer pressmeddelanden och nyheter, besök vårt pressrum på MyNewsDesk via knappen nedan.

Besök vårt pressrum