Till innehållet

Just nu har vi längre kötider på telefon än normalt. Hos Kundcenter hittar du information om till exempel Faktura, Avtal och Flytt. Många ärenden kan du lösa genom att logga in på Mina Sidor.

Nu kan du köpa solceller till ditt tak hos oss på Kalmar Energi

Vår tjänst innebär att vi erbjuder dig en helhetsservice kring köp- och installation av solceller på eget tak. Du gör beställningen och sen sköter vi resten med allt från planering och installation till besiktning och garanti. Ett tryggt och enkelt köp med 100% leverans!

Boka gratis hembesök

Ett redigt småländskt solcellspaket

I över 156 år har vi försett Kalmar med el. Med stolthet har vi levererat el till lägenheter, villor och företag. Hållbar utveckling ligger oss varmt om hjärtat och vi har i många år jobbat hårt för omställningen till förnybara energikällor. Ju mer lokalt, desto bättre tycker vi. Därför vill vi göra det ännu enklare för Kalmariter att installera solceller på taket.

Är det lönsamt med solceller?

Självklart! Förutom att det är en miljöinsats så är en investering i solceller även försvarbart ekonomiskt. Återbetalningstiden på en anläggning kan vara 8-13 år beroende på förutsättningarna. Alltså en investering med ca 8–10 % avkastning.

Därför ska du välja oss!

  • Vi stöttar dig under hela processen.
  • Vi skräddarsyr anläggningen utifrån dina behov och förutsättningar.
  • Vi är ett tryggt företag som finns bara ett stenkast bort.
  • Vi har långa garantitider.
  • Vi hjälper dig med ansökan av bygglov och ROT-avdrag eller investeringsstöd.*
  • Vi erbjuder förmånlig ersättning för din överskottsproduktion.

*Du får endast ROT-avdrag eller investeringsstöd, inte båda.

Så funkar det när du köper solceller hos oss!

1. Boka ett första hembesök

Det är alldeles gratis såklart! Under besöket ställer vi frågor om taket och fastighetens energiförsörjning, energikostnader osv. Efter besöket ger vi ett offertförslag som visar energibesparingar, kostnader samt hur mycket ni kommer spara med solenergi.

2. Vi skräddarsyr anläggningen

Vi kommer tillsammans fram till den layout som passar ditt tak bäst utseendemässigt och gör att ni sparar så mycket pengar som möjligt.

3. Dags att installera

Här tar vi hjälp av proffsen på Svea Solar som med sina certifierade och erfarna installatörer och elektriker utför installationen av solcellsanläggningen på ert tak. Installationen brukar ta två till fyra dagar på en villa.

4. Klart!

Dags att börja spara på elkostnaderna med dina nya solceller!

Boka gratis hembesök
Chatta med oss