Till innehållet

Hansa Pool blir Hansa Trygg!

Vi har moderniserat våra elhandelsavtal och anpassat utbudet för att kunna möta behovet hos både små och stora företagskunder. Varje företag är unikt och vi vill kunna erbjuda en skräddarsydd energilösning för ditt företag. Därför ersätter vi produkten Hansa Pool med vår nya elhandelsprodukt Hansa Trygg från och med den 1 april 2021.

Vad erbjuder Hansa Trygg?

Långsiktig trygghet. Hansa Trygg passar dig som vill ha det långsiktiga perspektivet och som uppskattar ett stabilt elpris utan kraftiga svängningar.

Professionell riskhantering av ditt elpris. En stor förbättring är att vi kommer att göra prissäkringarna profilerat, vilket ger en total följsamhet mot din elanvändning. Idag har vi endast kunnat erbjuda dig standardprodukter.

Unikt pris baserat på företagets profil. Priset beror på din specifika användning av el och användning av tjänsten utan onödiga riskpåslag från leverantören.

Tillgång till ett digitalt uppföljningsverktyg. Månadsrapporten ersätter vi med ett digitalt uppföljningsverktyg. I april skickar vi en instruktion om hur verktyget fungerar till dig!

100% förnybar energi. Självklart är all el från Kalmar Energi 100% förnybar och så även för Hansa Trygg.

Läs produktbeskrivningen

Nya villkor och priser

Vår nya skräddarsydda elhandelsprodukt kostar 300 kronor/månad. Det tillkommer samma fasta avgift, 40 kronor/månad och anläggning, som i övriga elavtal och samma påslag som i våra rörliga avtal på 2,3 öre/kWh.

Rabatt under det första halvåret. Alla tillkommande avgifter är borttagna för dig till och med den 30 september. Under den tiden behåller du alltså dina nuvarande avgifter!

Gott om tid att prova. Passar inte Hansa Trygg dig och ditt företag har vi kortat ner uppsägningstiden till 3 månader.

Läs avtalsvillkoren

Vad är rätt för mig och mitt företag?

Det nya elhandelsavtalet är mer omfattande än det tidigare, och det är inte säkert det är rätt för dig och ditt företag. Jämför gärna med våra andra avtalsalternativ och ta en dialog med oss!

Läs mer om våra avtal

Har du frågor?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0480-45 11 45 eller via e-post kundcenter@kalmarenergi.se!

Ta hand om dig!

Kundcenter

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt