Till innehållet

Garo GLB+ 4G

GARO-laddareLaddboxen Garo GLB+ är utvecklad för säker och effektiv laddning och är försedd med DC-övervakning enligt krav i Elinstallationsreglerna.

Från: 12.495 kr

Priset inkluderar

  • Garo GLB+ 4G med fast kabel 4,5 m, eller uttag.
  • Dynamisk lastbalansering mot huvudsäkring.
  • Standardinstallation inom fyra veckor.
  • Typ 2-uttaget gör att laddboxen kan användas av alla laddbara bilar.
  • Uppkoppling i 24 månader.

Beställning

Fyll i informationen nedan så blir du kontaktad av vår partner Mer som hjälper dig vidare med installationen av din nya laddbox.


Mer information

Komplett laddbox för trefasladdning som innehåller de funktioner som oftast efterfrågas hos en hemmaladdare. Laddaren är skyddad mot DC-felströmmar och installeras med dynamisk lastbalansering. Lastbalansering reducerar automatiskt din bils laddström och minimerar risken att huvudsäkringen löser ut. I vårt paket ingår installation av en energimätare i din elcentral för aktivering av dynamisk lastbalansering. Laddboxen har kapacitet att att ladda din bil upp till 11 mil/h (3-fas 32A), men kan begränsas till lägre laddström utifrån tillgänglig kapacitet.

Läs mer om standardinstallation och tillkommande kostnader för eventuella anpassningar vid installationen.
Antal faser: 3, Effekt: Ställbar från 3,7 till 22 kW*, Lastbalansering mot fastighet: Ja, Mått: Höjd: 422 mm, bredd: 205 mm, djup 124 mm, Vikt: Ca 3 kg, Kapslingsklass: IP44, Slagtålighet: IK08, CE-godkänd: Ja, Garanti: 24 månader, Berättigad till skattereduktion för grön teknik: Ja, Uttag/kabel. Typ 2 uttag, Uppkoppling: 4G, Användningstemperatur: -25C till +40C (utan direkt solljus)
os oss får du din laddbox från Garo installerad inom fyra veckor med vår standardinstallation. En laddbox ska alltid installeras av en behörig elinstallatör då det är en fast installation. Under installationen får du professionell rådgivning och en kontroll av att det finns rätt förutsättningar för att laddningen ska fungera optimalt, eller om något behöver anpassas. Därefter monteras laddboxen på väggen utifrån förutsättningarna i din bostad.

Läs mer om standardinstallation och tillkommande kostnader för eventuella anpassningar vid installationen.
Installationsmanualen hittar du här (PDF).
Med dynamisk lastbalansering använder laddboxen en extern mätare som skyddar din huvudsäkring. På så vis får laddboxen koll på hur mycket el som används i resten av fastigheten och kan därför anpassa hur mycket el som används till elbilsladdning i varje givet ögonblick. Samtidigt kan du använda den kapacitet du har i fastigheten mer effektivt, så att bilen laddar snabbare – utan att huvudsäkringen löser ut eller att du behöver uppgradera till ett dyrare elnätsabonnemang.
Vid köp av en smart laddbox ingår 24 månaders uppkoppling, då är laddboxen är uppkopplad mot Mer’s system vilket säkerställer att laddboxen är uppdaterad med den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas. Uppkopplingen ger dig även förbrukningsstatisk. Uppkopplingen förutsätter GSM-mottagning på installationsplatsen. Vill du fortsätta att ha din laddbox uppkopplad för att kunna ta del av förbrukningsstatistik och mjukvaruuppdateringar efter 24 månader kan du välja att förlänga tjänsten med oss, mot en kostnad på för närvarande 29 kr/månad. Gör du inget, kommer tjänsten att upphöra när dina 24 månader har avlöpt. Du kommer att kunna ladda bilen som vanligt via laddboxen, även om den inte är uppkopplad mot Mer.

Bli elproffs – med vår nya app!

Du som är kund får full kontroll över din elanvändning. Effektivisera din förbrukning redan idag!

Ladda ner appen kostnadsfritt

mobil Ladda ner appen kostnadsfritt