Omtankepriset – nominera din kandidat

För de människor och organisationer som vågar välja det goda finns årets varmaste pris, omtankepriset. Vem känner du som visar extra omtanke om människor och miljö? Nominera dem till Kalmar Energis omtankepris!

Det går att nominera personer eller organisationer och vi vill ha din nominering senast den 16 januari 2020. De fem bästa motiveringarna belönas med två biobiljetter vardera. Kalmar Energis jury utser sedan tre personer eller organisationer som går vidare till en omröstning i mitten av januari. Alla tre bjuds med på Guldfesten lördagen den 14 mars i Kalmarsalen, där vinnaren också presenteras.

Fakta om Omtankepriset

Omtankepriset är ett initiativ som startades av Kalmar Energi år 2014. Vi vill uppmärksamma en organisation eller person som på ett tydligt sätt bidragit till Kalmar Energis eget motto ”Med omtanke om människa och miljö” och Kalmar Energis vision ”Tillsammans skapar vi förutsättningar för att bygga och trygga ett innovativt, tillgängligt och hållbart Kalmar”. Tidigare pristagare är Alexandra Durne och Julia Björknert, Lisa Kindberg, John Heyne, Anja Lundin, Shemsi Brahimi och Stadsmissionen. Vinnaren uppmärksammas med diplom och vandringspris, och en prissumma om 15 000 kronor.

Nomineringstiden har tyvärr gått ut, tack för visat intresse!