Natt på museet

Vi välkomnar alla Kalmar Energis kunder till en spännande kväll för stora och små på Kalmar läns museum. Vi spar på strömmen denna kväll och släcker ner utställningarna. Endast nödutgångsskyltarna kommer lysa. Vi släcker våningsplanen kl. 17.30.

Förr var det ett lugnt och skönt jobb att vara nattvakt på Kalmar läns museum. Men det var då det. Nu är det tvärt om. Nu har plötsligt dockor i utställningar och människor från olika berättelser börjat vakna till liv så fort lyset släcks. Det är ett himla liv – särskilt som de inte riktigt kommer överens med varandra. Nattvakten har tröttnat! Hon behöver hjälp! Nu bjuder hon nu in Kalmar Energis kunder till en mörk kväll och hoppas att de kan bringa ljus över situationen. Vem eller vilka av alla figurerna var det egentligen som började? Detta måste få ett stopp. Vågar ni hjälpa till?

Restaurangen kommer vara öppen hela dagen från kl. 10.00 – 20.00 den 8 dec. Så ni som vill som äta innan eller under evenemanget kan göra det. Museet erbjuder Quizmenyn och barnmenyn, samt mackor och annan fika, vin och öl. http://restaurang.kalmarlansmuseum.se/

Kalmar Energi bjuder alla kunder på bulle och kaffe/te eller saft.

När: Fredagen den 8 december
Tid: 17.30 (mat finns att köpa i Cafét mellan kl. 10.00–20.00)
Var: Kalmar läns museum

Eventet rekommenderas från 5 år. Men det är upp till respektive familj att avgöra (det kommer vara mörkt och utklädda personer, vilket kan upplevas som otäckt för en del barn).

Anmäl er med hjälp av nedan formulär.

Välkomna!

  • Du hittar ditt kundnummer på din faktura. Du kan även kontakta vårt kundcenter för hjälp.
  • Jag har tagit del av Kalmar Energis Integritetspolicy